Inschrijven nieuwe fase

De kinderen spelen buiten in de groene parken, even op de fiets naar de binnenstad van Goes of een fikse wandeling langs de weilanden. Een wijk waar je de buren kent, een dorpsgevoel op de rand van de stad. 

Binnenkort start verkoop van de nieuwe fase, met de ruime kavels en karakteristieke woningtypen is dit de kans om jouw droomhuis te realiseren. 

 

Home

Wonen in stijl van de Zuid-Bevelandse dorpen. Met een gevoel van vrijheid, het kunnen genieten van de natuur in de polders, maar toch aan de uitvalswegen van Goes. Dat is wonen in Aria-Goes.

Fase EFHJK

Meer weten over Aria-Goes? Meld je aan en ontvang vrijblijvend informatie en updates

Tussen het centrum van Goes en de dorpen 's-Gravenpolder en 's-Heer Abtskerke ligt de nieuwbouwwijk ARIA-Goes. De erfenis van deze locatie, het Pykeswegje en de statige, monumentale boerderij 'Hof Welgelegen' uit 1674, geven Aria-Goes een eigen karakter. Het resultaat: dorps wonen in Goes.

De stijl van de wijk is geïnspireerd op de traditie van de dorpen in Zuid-Beveland. De indeling van de wijk en de gevarieerde vormgeving van de woningen in Zeeuwse stijl geven Aria-Goes een dorpse sfeer. De ligging van deze nieuwbouwwijk in Goes zorgt voor dynamiek en geven een gevoel van vrijheid. Aria-Goes ligt aan de uitvalswegen van Goes en grenst aan het Bevelandse platteland. Ideaal voor wie regelmatig reist en voor degenen die graag genieten van de natuur in de polders

Nieuwe herenhuizen en hofwoningen beschikbaar

Aria-Goes biedt de mogelijkheid om jouw droomhuis te realiseren.  Er is een ruim aanbod in bouwstijlen, ontworpen door diverse architecten. Zij hebben zich laten inspireren door de Zeeuwse dorpen en de karakteristieke bouwstijlen op het Zeeuwse platteland. Heb je bouwplannen? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan. 

Binnenkort start verkoop nieuwe fase! Bel 0113 - 215 311 voor meer informatie over de nieuwe fase.

Symbolen Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance