Fase F2 - Vedelplein

Een hof waar jong en oud elkaar ontmoeten, even een praatje maken en waar buurtkinderen samenspelen in de groene omgeving. Op de grens van het ruime stadspark en monumentale Zeeuwse boerderij Hof Welgelegen wordt Fase K gerealiseerd.

In Fase K worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een woonhof met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en het kwalitatieve ontwerp van Roos & Ros vormen deze woningen een mooi geheel.

Karakteristieke herenhuizen aan het Vedelplein

De herenhuizen aan het Vedelplein doen denken aan de statige burgemeestershuizen, de woningen van rijkere boeren of pastorieën die men terugvindt in Zeeuwse dorpen en steden. Het grote woonoppervlak en de ruime kavels geven je de ruimte om wonen een eigen invulling te geven. 

De herenhuizen zijn geschakeld maar hebben elk een unieke gevel. Samen vormen de woningen een geheel. Deze woningen staan aan het Vedelplein en hebben vrij uitzicht op een park met waterpartij.

Bekijk de kavelkaart

Legenda

Binnenkort in de verkoop In optie Verkocht

Klik op de kavels op de onderstaande kaart voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Fase K

Meer weten over Aria-Goes? Meld je aan en ontvang vrijblijvend informatie en updates

Vraag vrijblijvend meer informatie aan
Blijf op de hoogte
Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Symbolen Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance