Fase-K

Een hof waar jong en oud elkaar ontmoeten, even een praatje maken en waar buurtkinderen samenspelen in de groene omgeving. Op de grens van het ruime stadspark en monumentale Zeeuwse boerderij Hof Welgelegen wordt Fase K gerealiseerd.

In Fase K worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een woonhof met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en het kwalitatieve ontwerp van Roos & Ros vormen deze woningen een mooi geheel.

Zeeuwse woonhof nieuwe stijl

Gezellig een praatje met de buren en genieten van de zon en het groen. De knusse woonhofjes zorgen voor een veilige omgeving waarin jong en oud zich thuis voelt. In diverse historische Zeeuwse dorpen en binnensteden zijn authentieke hofjes te vinden. In Aria Goes krijgt deze sfeer een nieuwe vorm.

Rond een groenpartij staan comfortwoningen zodat er een sfeervolle, afgesloten en autoluwe hof ontstaat. De woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. De moderne lay-out en de aantrekkelijke prijs maakt deze woningen geschikt voor starters maar ook voor senioren die op zoek zijn naar een levensloopwoning.

Karakteristieke herenhuizen aan het Vedelplein

De herenhuizen aan het Vedelplein doen denken aan de statige burgemeestershuizen, de woningen van rijkere boeren of pastorieën die men terugvindt in Zeeuwse dorpen en steden. Het grote woonoppervlak en de ruime kavels geven je de ruimte om wonen een eigen invulling te geven. 

De herenhuizen zijn geschakeld maar hebben elk een unieke gevel. Samen vormen de woningen een geheel. Deze woningen staan aan het Vedelplein en hebben vrij uitzicht op een park met waterpartij.

Drie-onder-één-kap aan het Pykeswegje

Met de ligging in het verlengde van de monumentale boerderij ‘Hof Welgelegen’ aan het Pykeswegje voel je de sfeer van het Zeeuwse platteland. Leuke dakkapellen, authentieke muurankers en mooie sierlijsten versterken dit gevoel. Deze nieuwbouwwoningen zijn geschikt voor gezinnen maar ook ideaal voor starters die graag kiezen voor nieuwbouw.

Er worden drie rijen met drie-onder-één-kap-woningen gerealiseerd. Deze negen woningen hebben diverse opties tot uitbreiding zoals een garage of bijkeuken. Naast drie slaapkamers hebben de woningen een open zolder, wat volop mogelijkheden biedt.

Vrijstaand en twee-onder-één-kap

Houdt je van ruimte en comfort? De vrijstaande woningen van het type F bieden alle mogelijkheden om het leven gemakkelijk te maken. De twee-onder-één-kap-woningen hebben een speelse voorgevel en een garage in Zeeuwse potdekselstijl. 

Bekijk de promotie krant van Fase - K

Legenda

Te koop In optie Verkocht

Klik op de kavels op de onderstaande kaart voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Fase K

Meer weten over Aria-Goes? Meld je aan en ontvang vrijblijvend informatie en updates

Vraag vrijblijvend meer informatie aan
Blijf op de hoogte
Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Symbolen Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance