Omgevingsinformatie

Deze pagina dient als informatiepunt voor de omwonende in de omgeving van Aria Goes. Hier vindt u de benodigde informatie met betrekking tot de ontwikkelingen van Aria Goes.

Spreekuur

Het spreekuur is elke laatste donderdag en maandag van de maand tussen 9 en 10 uur in Hof Welgelegen (Pykeswegje 3). Tijdens de reguliere vakanties zullen de spreekuren niet plaats vinden. Deze spreekuren zijn op inloop en u bent vrij om langs te komen.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u andere vragen of opmerkingen over de bouwwerkzaamheden, de aanleg van het groen en de wegen of iets dergelijks? Stel uw vraag door middel van het contactformulier of neem direct contact op met één van de contactpersonen.

Direct contact

Als omwonende kunt u eenvoudig contact opnemen met uw vragen of eventuele opmerkingen/bezwaren die er zijn. Via het contactformulier komt dit bij de juiste persoon terecht. Wilt u liever direct contact? Neem dan contact op met een van de contactpersonen.

Peter de Jonge

Infrastructuur, groen, verkeer
ZEC-Civiel

06 22 235 960
peter@zecciviel.nl

Bel direct Stuur een mail

Wieland Zwemer

Ontwikkeling en Bouw
Fraanje

0622 917 772
w.zwemer@fraanje.com

Bel direct Stuur een mail

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen over de bouw, de aanleg van het groen en de wegen of iets dergelijks? Stel uw vraag of geef uw opmerkingen door via het onderstaande formulier.

Ik wil graag

Toelichting


Start aanleg park Aria Goes

START AANLEG PARK ARIA GOES

In de wijk Aria Goes is Traas en Ovaa gestart met de aanleg van het park in de spoorzone. De eerste fase van het werk is inmiddels afgerond. Het grondwerk is klaar en er zijn prachtige vloeiende verhogingen ontstaan.Cellostraat afgesloten vanaf 14 juni

CELLOSTRAAT AFGESLOTEN VANAF 14 JUNI

Met ingang van maandag 14 juni zal de Cellostraat Gedurende onze werkuren van 07.00 tot 16.00- uur afgesloten worden. Dit i.v.m. het aanbrengen van de verhardingen aan de zijde van de nieuwgebouwde woningen.


Symbolen Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance