Startverkoop - 21 juni

Op 21 juni start de verkoop van Fase K. Met de ruime kavels en karakteristieke woningtypen is dit de kans om uw droomhuis te realiseren. Bochtige straten, een centraal plein, veel groen en een gevarieerde bouwstijl. Aria Goes geeft het gevoel dat u in een authentiek Zeeuws dorp woont. De wijk is een mooi samenspel van dorps wonen, optimale bereikbaarheid en alle voorzieningen van de stad Goes. Fase J-K biedt volop nieuwe mogelijkheden.

Informatie dag Start Verkoop Fase K

Datum: Vrijdag 21 juni 2019
Inloop vanaf: 15:00 tot 21.30 uur

Locatie startverkoop -  Verkoopcentrum Aria
Hof Welgelegen
Pykeswegje 3
4462 PC Goes

Aria Goes Fase K

Een hof waar jong en oud elkaar ontmoeten, even een praatje maken en waar buurtkinderen samenspelen in de groene omgeving. Op de grens van het ruime stadspark en monumentale Zeeuwse boerderij Hof Welgelegen wordt Fase K gerealiseerd.

In Fase K worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een woonhof met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en het kwalitatieve ontwerp van Roos & Ros vormen deze woningen een mooi geheel.

Ligging Aria Goes

Aria Goes is een nieuwbouwwijk waarvan een deel al ontwikkeld is. Het is de meest zuidelijke woonwijk van Goes. Toch bent u in vier minuten fietsen in de binnenstad van Goes. Om de wijk bevinden zich diverse voorzieningen zoals basisscholen, het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis en bedrijventerrein De Poel. De bereikbaarheid van Aria is optimaal, zeker met de nieuwe afslag. Het is de eerste wijk vanaf de snelweg A58. Ten zuiden van Aria begint de Bevelandse polder. Noordelijk van Aria liggen de relatief jonge wijken Overzuid en Ouverture.

Aanmelden Startverkoop - 21 juni

Blijf op de hoogte
Toestemming voor het verwerken van de gegevens

Symbolen Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance