Te Koop

FASE F2 - VEDELPLEIN

Genieten van het groen en het water. Het Vedelplein is een van de centrale punten in de wijk Aria waar buren elkaar ontmoeten. Het park is gebaseerd op de groene dorpspleinen die je tegenkomt in de Bevelandse dorpen. Kenmerkend zijn de door bomen omzoomde grasperken en een vijver, veate in het Zeeuws, die in het verleden werd gebruikt als zoetwatervoorziening. Deze kenmerken vind je ook terug op het Vedelplein. De woningen van fase F2 hebben mooi uitzicht op dit sfeervolle plein.

Karakteristieke herenhuizen aan het Vedelplein

De herenhuizen aan het Vedelplein doen denken aan de statige burgemeestershuizen, de woningen van rijkere boeren of pastorieën die men terugvindt in Zeeuwse dorpen en steden. Het grote woonoppervlak en de ruime kavels geven je de ruimte om wonen een eigen invulling te geven. 

De herenhuizen zijn geschakeld maar hebben elk een unieke gevel. Samen vormen de woningen een geheel. Deze woningen staan aan het Vedelplein en hebben vrij uitzicht op een park met waterpartij.

Bekijk de beschikbare woningen

FASE - H

Ruime groenperken met de typisch Zeeuwse leilindes geven een open gevoel. Ruimte voor de kinderen om zich te vermaken, voor jong en oud om te genieten van het dorpse karakter van de wijk Aria. De met klinkertjes aangelegde trottoirs en haagjes versterken deze beleving. Het karakteristieke Pykjeswegje vormt daarbij de groene overgang van het Vedelplein naar de woningen van fase H.

Vierkappers, tweekappers met woonprogramma op de begane grond en vrijstaande woningen

In fase H sieren ruime vierkappers, met uitzicht op het Vedelplein, het Pykeswegje. Alle tussenwoningen zijn standaard voorzien van een garage in Zeeuwse stijl en eigen parkeergelegenheid. In de achterliggende Contrabasweg verrijzen luxe tweekappers met een compleet woonprogramma op de begane grond en eigen parkeergelegenheid. Ook worden in deze fase, heel beperkt, enkele vrijstaande woningen en tweekappers gebouwd. 

Bekijk de beschikbare woningen


Fase EFHJK

Meer weten over Aria-Goes? Meld je aan en ontvang vrijblijvend informatie en updates

Symbolen Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance